september 2022 archief

Uitje met volwassenen

Dit keer geen eindfeest maar een uitje aan het begin van het badminton seizoen. Zaterdagmiddag ging een groepje leden paintballen. S’avonds was er een heerlijk lopend buffet bij het Graauwe Paard in Oude Bildtzijl.

Probeer Badminton

De Bildtse BC doet ook mee. De eerste les is op woensdag 5 oktober. Kijk op: probeerbadminton.nu/verenigingen/bildtse-badminton-club. Badmintonrackets zijn aanwezig. Je bent van harte welkom!

Nieuwe clubshirts voor de club

Wij zijn ontzettend trots op onze nieuwe clubshirts geregeld door Annemieke en Hester. Met dank aan de sponsors.

Uitwisseling met Poona

13 april een sporthal vol badmintonners in St. Anne tijdens de uitwisseling met Poona. Een erg geslaagde avond met prachtige partijen. De wisselbeker ging naar Poona.

12 april etentje en vergadering

12 april hielden we de jaarlijkse ledenvergadering in de kantine van de sporthal. Voorafgaand aan de vergadering een Italiaans buffet verzorgd door pizzeria Modena uit St.Anne. Zeer geslaagd, nog nooit zo’n hoge opkomst bij de vergadering gehad.

In het zonnetje.

Een paar weken terug zijn twee van onze leden in het zonnetje gezet op de speelavond omdat ze al meer dan 25 jaar lid zijn. Annemieke en Ate we hopen dat er nog heel veel jaren bijkomen.