Even voorstellen!

Zoals de meesten van jullie hebben meegekregen heeft de Bildtse BC een gecertificeerde trainer weten aan te trekken, hiermee gaat een lang gekoesterde wens van zowel leden als bestuur in vervulling. hieronder zal de nieuwe trainer zich even voorstellen.

Hallo….

Ik zal me even voorstellen…. ik ga jullie nieuwe trainer worden komend seizoen …. Vanaf oktober zal ik een ieder die wil bezighouden met het spelletje badminton….

Maar eerst …. Wie is Ronald…. Ronald is een man…. Hij woont in Leeuwarden ….is geboren in Alphen aan Den rijn ….. werkt bij Nuon als specialist / coach / callcenter agent…. Heeft een zoon van 15 die naar havo 4 gaat….en hij is momenteel single 😉

Wat bij hem boven alles staat is dat badminton een spelletje is… en spelletjes moeten leuk zijn…. Dus daar gaat hij zijn best voor doen….. hij geef al erg lang training …. en speelt het zelf nog langer dan dat…. Hij heeft zelf tot het niveau 4e divisie ongeveer gespeeld….

10649680_761523917222532_8778571248330495359_n

Maar goed… even weer over op eerste persoon….

Ik ga komend seizoen training geven bij jullie, BV Matchpoint in Zaandam, BV Venhuizen en BC Oostergo in Dokkum…..
Daarnaast ben ik werkzaam voor regio Noord van Badminton Nederland als trainer/coach …. ik geef vanuit die functie clinics bij clubs die dat willen om jeugd te enthousiasmeren voor de regioselecties… je weet wel. …. dat ene wat die twee idioten kwamen doen vlak voor de vakantie. … Alwin en ik dus…..

Wat ik ook erg belangrijk vind is openheid en eerlijkheid…. ik zeg wat ik denk en ben erg beeldend in de uitleg die ik geef….. dat is mijn manier van enthousiasmeren ….. meestal werkt het namelijk erg aanstekelijk. … Zo niet…. zeg het gewoon tegen me …. Alle soorten kritiek…tips… maar ook positieve dingen zijn altijd welkom. …..

Daarnaast speel ik zelf af en toe toernooien…. gewoon omdat het leuk is….

Oh ja… en tijdens mijn trainingen heb ik erg vaak muziek aan staan… ik vind dat fijn en prettig…. jeugd vind het vaak ook erg leuk. … senioren zijn er meestal iets minder van gecharmeerd. … geef het vooral aan….

Voor de rest… als je ideeën hebt… opmerkingen. .. of wat dan ook… zeg het me….

Ik heb er zin in…. tot snel…

Groet Ronald

Ps…. je mag me altijd toevoegen op Facebook. …. (als ik je herken tenminste)