Sportprijs waadhoeke Sportteam van het jaar

Sportprijs de Waadhoeke sporteam van het jaar 2017

 

Zoals jullie weten is in 2017 het 1e team van Johnny,Jan, Hester & Tjitske 1e geworden in de 2e klasse competitie DDW. Dit was een hele prestatie want nog nooit eerder is een team van onze club in de 2e klasse kampioen geworden. De Waadhoeke had in verschillende catogorieen prijzen te verdelen. Team 1 werd genomineerd als sportteam van het jaar, wat al een hele prestatie opzich was. Samen met het biljardteam uit Franeker en de zwemvereniging uit Franeker. Johnny en Tjitske zijn samen met het support team Karin, Margreet en Annemieke naar de prijsuitrijking gegaan.

En jawel… ze werden gewoon 1e!! Johnny en Tjitske mochten de prijs in handen nemen. Een heel mooi beeldje, bos bloemen en een medaille.

Ook heeft de pers veel foto’s gemaakt en mochten Johhny en Tjitske zelfs een interview geven voor radio eenhoorn. Erg mooi want de badmintonsport is toch weer even goed op de kaart gezet.